Vacature Productieleider

//Vacature Productieleider

Wij komen graag in contact met kandidaten voor de functie van:

Productieleider

Functie-informatie:
Als productieleider stuur je een groep medewerkers aan, werk je zelf ook mee, stel je de dagelijkse arbeidsplanning op en maak je rapportages op het gebied van arbeid en productie. Je stuurt op resultaten en zorgt ervoor dat de processen op de werkvloer optimaal verlopen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud aan apparatuur en machines.

Wie zoeken wij?
Een kandidaat die zich als ‘aanvoerder’ opstelt in een team, uiteraard graag met mensen werkt, die praktisch is ingesteld en van aan- en doorpakken houdt. Een goede beheersing van Nederlandse taal, computervaardigheden en werkervaring in een productiegerichte werkomgeving.

Wij bieden:
Een verantwoordelijke en afwisselende full time functie in een modern en dynamisch bedrijf. Een informele werksfeer en enthousiaste en betrokken collega’s. Goede arbeidsvoorwaarden en een werkomgeving waarin je je via opleidingen en cursussen kunt blijven ontwikkelen.

Meer informatie nodig? Kijk op www.leoammerlaan.nl of neem contact op met Silvia Bos van de afdeling Personeelszaken (telefonisch bereikbaar op 010-5291511).

Interesse? Stuur per omgaande een korte toelichting met CV naar silvia@leoammerlaan.nl

2017-10-26T15:12:14+00:00