Tijdens de plantenvakbeurs IPM  bewijst Perkgoed Partners opnieuw de kracht van hun samenwerking door de presentatie van twee ontwikkelingen. Samen is gewerkt aan plantconcepten gebaseerd op nieuwe teelttechniek. Bovendien is het perkgoedassortiment van Season’s Best verder uitgebreid. Beide ontwikkelingen bieden retailinkopers nieuwe verkoopkansen.

De samenwerking tussen de plantenkwekerij Leo Ammerlaan en Kwekerij Wouters is een voedingsbodem voor innovatie geworden. Door kennis en ervaring te combineren wordt het optimale resultaat behaald. De kwekers hebben een mijlpaal bereikt door het toepassen van de zogeheten ‘teabag technology’ in de teelt. De plastic teeltpot wordt vervangen door een milieuvriendelijk en afbreekbaar ‘jasje’, waardoor het plastic verbruik enorm wordt gereduceerd. Voor de consument levert het concept een nog groter voordeel: gemak. In een handomdraai zet de consument de plant direct in de grond. Op basis deze teelttechniek heeft Perkgoed Partners het concept Pak & Plant ontwikkeld en succesvol geintroduceerd bij Nederlands grootste tuincentrumketen.

Season’s Best: hele tuinseizoen lang!
Voor het tweede jaar op rij breidt Perkgoed Partners de succesvolle Season’s Best-productlijn uit.  Het concept betekent one-stop-shopping voor inkopers, die hun klanten niet alleen kwaliteit maar ook een eigentijds product willen bieden. De retail kan het gehele tuinseizoen optimaal profiteren van het juiste en meest brede assortiment eenjarigen voor in de tuin, terras en balkon. Het design van de kweekpot vergroot de aantrekkingskracht op het schap en door de diversiteit in potmaten is er ruimte keuze en variatie.

Perkgoed Partners is een samenwerkingsverband tussen Plantenkwekerij Leo Ammerlaan en Kwekerij Wouters. Samen bieden we een groot assortiment een- en meerjarige tuinbloeiers,  flexibele levering én voegen de meeste waarde toe voor de beste prijs. Onze drijfveer is uw resultaat. Make seasonal plants count – www.perkgoedpartners.nl
Ga in gesprek met de Perkgoed Partners en laat u informeren  over innovaties in eenjarige teelt. Bezoek Perkgoed Partners in hal 1, stand 1A12.