Werken bij

//Werken bij
Werken bij 2018-03-20T10:37:09+00:00

Veilig en gezond werken in de tuinbouwsector bij een innovatieve plantenkwekerij?

Leo Ammerlaan in Bleiswijk is een bekende naam in de tuinbouwsector. Wij hebben een innovatieve plantenkwekerij. Hierin staan een veilig werkmilieu en de gezondheid van onze medewerkers hoog in het vaandel. Binnen onze innovatieve plantenkwekerij zijn ook werkwaarden als zelfontplooiing, vertrouwen en respect voor elkaar essentieel. Onze medewerkers werken in functies die aansluiten bij hun persoonlijke drijfveren. Wij maken optimaal gebruik van hun competenties die passen bij werken in de tuinbouwsector. Hierdoor kunnen wij onze klanten op het hoogste niveau bedienen en hen voorzien in de door hen gewenste kwaliteitsproducten.

Vacatures bij Leo Ammerlaan in Bleiswijk:

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met groene vingers.
Word jij onze nieuwe teeltmedewerker? De volledige vacature is te vinden via: http://leoammerlaan.nl/vacature-teeltmedewerker/

Ook zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie productieleider.
Klik hier voor de volledige vacature: http://leoammerlaan.nl/vacature-productieleider/

Staat er geen (passende) vacature voor je tussen, maar wil jij werken in de tuinbouwsector en past jouw kennis en expertise bij de innovatieve plantenkwekerij Leo Ammerlaan in Bleiswijk? Stuur dan een open sollicitatie naar: personeelszaken@leoammerlaan.nl

Scholieren

Ben je 15 jaar of ouder en wil je alvast werkervaring opdoen door te werken in de tuinbouwsector? Bij Leo Ammerlaan in Bleiswijk kun je als er plaats is op zaterdag en in de vakanties meewerken in de productie.

Op dit moment hebben we geen vacatures voor scholieren.

Stages

Stage lopen in de tuinbouwsector bij een internationale innovatieve plantenkwekerij? Ervaring opdoen met teeltprocessen, administratie of logistiek? Plantenkwekerij Leo Ammerlaan biedt diverse mogelijkheden voor stages.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar personeelszaken@leoammerlaan.nl

MVO

Bij Plantenkwekerij Leo Ammerlaan zien wij de noodzaak in van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dat betekent dat Leo Ammerlaan in Bleiswijk rekening houdt met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij in de Nederlandse tuinbouwsector. Bijvoorbeeld door energie te besparen, afval te scheiden en werkplekken aan te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.