Eerste ISO 9001:2015 certificaat voor Plantenkwekerij Leo Ammerlaan

Wij zijn het eerste bedrijf wat de nieuwe versie van het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat heeft ontvangen onder accreditatie van MPS-ECAS. Uitvloeisel van een succesvolle audit dit voorjaar is de overhandiging door directeur Yolande van den Boom van MPS van het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat. Wij zijn het eerste bedrijf dat de nieuwe versie succesvol uitgerold heeft binnen de eigen organisatie.

Innovatief bedrijf

MPS-ECAS auditor Colin Maas deed met een collega de audit bij de plantenkwekerij uit Bleiswijk: “Tijdens de audit heb ik het bedrijf leren kennen als een innovatief bedrijf waarin de ontwikkeling van zowel de medewerkers individueel als de organisatie in totaal, erg belangrijk is. Centrale begrippen voor hun zijn: de klant die voorop staat, hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en servicegerichtheid. Deze toewijding geeft een impuls aan hun kwaliteitsmanagementsysteem.”

Succesvol

Ilone benadrukt het aantal innovaties waar momenteel succesvol aan gewerkt wordt bij op het opkweekbedrijf. “We innoveren zowel op producten als op de slagvaardigheid van onze organisatie: voorbeelden zijn: de Season’s Best productlijn, Pak & Plant, wandhangers voor zowel zomerbloeiers als kruiden , maar ook de verdergaande automatisering in de vorm van het gebruik van Navision.”