Wij komen graag in contact met kandidaten voor de functie van:

Teamleider

Functie informatie:
In deze functie geef je leiding aan een team van productieleiders. Deze productieleiders zijn op hun beurt verantwoordelijk voor het direct aansturen van productiemedewerkers. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor alle productiewerkzaamheden op bepaalde opkweekafdelingen van één van onze locaties. Je werkt nauw samen met teamleiders van andere afdelingen. Je rapporteert aan de manager operations.

Wie zoeken wij?
Een kandidaat met een Hbo werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar passende werkervaring. Bewezen ervaring en kwaliteiten op het gebied van groepsgericht en coachend leidinggeven. Iemand die de lat voor zichzelf en medewerkers op de juiste hoogte weet te leggen, gestructureerd en planmatig werkt en medewerkers mee weet te krijgen in het behalen van resultaatdoelstellingen. Goed ontwikkelde computervaardigheden. Werken met en sturen op Kpi’s is een tweede natuur.
Wij bieden
Een zelfstandige en zeer afwisselende functie in een modern en dynamisch bedrijf. Een informele werksfeer en enthousiaste collega’s. Goede arbeidsvoorwaarden en een werkomgeving waarin je je via opleidingen en cursussen kunt blijven ontwikkelen.

Meer informatie nodig? Kijk op www.leoammerlaan.nl of neem contact op met Silvia Bos van de afdeling Personeelszaken (telefonisch bereikbaar op 010-5291511).

Interesse? Stuur per omgaande een korte toelichting met CV naar silvia@leoammerlaan.nl